توصیه‌های سرمایه‌گذاری برای پدران
تاريخ: 1401/11/11

توصیه‌های سرمایه‌گذاری برای پدران

هر روز می‌تواند روز پدران و مادران باشد. آنها به خاطر تاثیرات فوق‌العاده‌ای که در زندگی هر یک از ما دارند، بسیار ارزشمند و مورد احترام هستند. نامگذاری روزی در تقویم به نام آن‌ها به‌منظور یادآوری نقش مهم ایشان در خانواده و قدردانی از آن‌ها انجام شده‌است.

در مورد پدران؛ عموما بدین صورت است که تامین مالی خانواده را برعهده دارند. به جهت اهمیت منابع مالی در راه‌اندازی کسب‌و‌کار، تامین مسکن، ازدواج و تشکیل خانواده، آموزش فرزندان، مراقبت از والدین سالخورده، برنامه‌ریزی برای بازنشستگی و ... توصیه‌هایی برای سرمایه‌گذاری پدران مطرح شده است که ضمن گرامیداشت و قدردانی از آنها، در ادامه ارائه شده‌است؛




1) روی خودتان سرمایه‌گذاری کنید؛

شما بزرگترین دارایی خود هستید؛ با خودتان شروع کنید تا بهترین بازده را دریافت کنید. به طور مداوم روی خود سرمایه‌گذاری کنید و در مورد پیشرفت شخصی و حرفه‌ای از هیچ تلاشی دریغ نکنید. 
ما در جهانی زندگی می‌کنیم که دائما در نوسان است. شما باید همیشه در حال یادگیری، رشد و توسعه فردی و سازگاری با شرایط باشید. از این موضوع آگاه باشید و در مورد ارتقای سطح مالی، سرمایه‌گذاری برای آینده، بهبود شرایط شغل یا کسب و کار خود فکر کنید.


2) فرصت‌های خوب سرمایه‌گذاری را غنیمت بشمارید؛ 

فرصت‌های زیادی برای رشد و ارتقای شرایط مالی خانواده شما وجود دارد. آیا دائماً به فرصت‌هایی ازدست‌رفته‌ای می‌نگرید که می‌توانسته است سود خوبی را برای شما و اطرافیانتان به ارمغان آورد؟ سرمایه‌گذاری در صندوق‌های سرمایه‌گذاری، طلا، بورس، خودرو، ملک و...کدامیک می‌تواند انتخاب مناسب‌تری باشد؟ قبل از دست رفتن فرصت‌ها با مشاوران سرمایه‌گذاری مشورت کنید و تصمیم بگیرید.


3) صندوق‌های سرمایه‌گذاری را در نقش صندوقهای اضطراری در نظر بگیرید.

پوشش هزینه‌های زندگی نیاز به برنامه بلندمدت سرمایه‌گذاری دارد. یک برنامه‌ی سرمایه‌گذاری که برای پوشش بخشی از هزینه‌های آتی درآمدزایی داشته باشد و در موقعیت‌های اضطراری و خاص به سرعت نقد شود. اگر تاکنون در این زمینه اقدامی انجام نداده‌اید، کوچک اما با دقت شروع کنید. هر ماه از محل پرداختی خود، مبلغ مشخصی را برای پس‌انداز کنار بگذارید. با هر آنچه که دارید شروع کنید. برای دفعات اول سرمایه‌گذاری ممکن است با ابهاماتی روبرو باشید که با دریافت راهنمایی و تکرار فرآیند سرمایه‌گذاری مرتفع خواهد شد.


4) با بیمه از خانواده خود محافظت کنید؛

معمولا تصور افراد اینگونه است که اتفاقات بد و ناخوشایند برای خودشان اتفاق نمی‌افتد. به همین دلیل بسیاری از افراد تا زمانی که یک اشتباه یا شکست بزرگ رخ ندهد، نیاز به بیمه را نادیده می‌گیرند . 
به عنوان پدر و مادر، این مسئولیت شماست که برای بدترین سناریوی ممکن آماده شوید. بیمه عمر برای پدران هم ضروری به نظر می‌رسد، به خصوص اگر نان‌آور اصلی خانواده باشند. مهم نیست که چقدر در امور خود محتاط و دقیق باشید، پوشش بیمه‌ای نامناسب می‌تواند آینده مالی شما را تحت تاثیر قرار دهد و شما و اطرافیان را در یک لحظه در وضعیت ناامیدکننده‌ای قرار دهد. بیمه‌های زندگی و مستمری یکی از بیمه‌هایی است که برای محافظت از شما و خانواده‌تان در دسترس است.


5) به فرزندان خود یاد دهید که اول پس‌انداز و بعد سرمایه‌گذاری کنند؛

پدران عموما مسئولیت آموزش و اگاهی‌رسانی در مورد ارزش پول و مسئولانه مدیریت نمودن آن را به فرزندان خود به‌عهده ‌دارند. پیشنهاد می‌کنیم به فرزاندانتان تفاوت بین سپرده‌گذاری و سرمایه‌گذاری را بیاموزید، به آنها تفاوت بین خواسته‌ها و نیازها را بیاموزید. به آنها در مورد معایب لذت لحظه‌ای حاصل از خرید و اهمیت پس‌انداز و سرمایه‌گذاری برای آینده آموزش دهید. این درس‌های اولیه، برای آنها یک عمر باقی خواهد ماند. کودکی که می‌داند چگونه پول خود را مدیریت کند، شانس بیشتری برای دستیابی به استقلال مالی در آینده دارد. آموزش سواد مالی و سرمایه‌گذاری یکی از بزرگترین هدایایی است که می‌توانید به فرزندان خود بدهید.


6) خاطره خوب سرمایه‌گذاری بسازید؛

زمان با ارزشِ خانوادگی را که در طی آن خاطرات خوب ساخته می‌شود، از دست ندهید. خانواده‌ای که زمان با کیفیتی را در کنار هم می‌گذرانند، پیوندهای قدرتمندی را ایجاد می‌کنند. نیازی نیست تعطیلات گران قیمتی را در یک مقصد دور داشته باشید. ایران را بگردید، آداب و رسوم، شرایط مالی و اقتصادی و سرمایه‌گذاری در فرهنگ‌های متفاوت را بشناسید؛ در مکان‌های تاریخی و دیدنی و شگفت‌انگیز به بازارها و محل‌های کسب‌وکار سر بزنید؛ موقعیت اقتصادی و اجتماعی هر شهر یا کشور را در نقشه رصد کنید و در عین لذت بردن از اکتشاف، به تحلیل عوامل موفقیت و عدم موفقیت آن‌ها بپردازید. سپس همراه با اعضای خانواده تصمیم‌های سرمایه‌گذاری مطلوبی بگیرید. سفرها، تولد و حتی زمان موفقیت تحصیلی و مهارتی فرزندان و اعضاء خانواده می‌توانند موقعیت‌های مناسبی برای ایجاد یک خاطره‌ سرمایه‌گذاری خوب باشند. واحدهای سرمایه‌گذاری در تمام این موقعیت‌ها‌ گزینه مناسب و در دسترسی برای سرمایه‌گذاری و ایجاد آن خاطره خوب هستند.


7) برای داشتن تجربه مطلوب در دوران بازنشستگی خود سرمایه‌گذاری کنید؛

سرمایه‌گذاری برای دوران بازنشستگی، ضامن ایجاد یک دوران کم‌دغدغه برای شما و خانواده‌تان خواهد بود. سرمایه‌گذاری تامین کننده استقلال و امنیت مالی شما خواهد بود. اگر برای این کار برنامه‌ریزی کنید، بخشی از مشکلات دوران کهنسالی را مرتفع کرده‌اید. خرید انواع بیمه‌نامه‌ها در برنامه خود بگنجانید.


8) در مورد انتخاب‌های سرمایه‌گذاری خود با شریک زندگی خود صحبت کنید؛

پنهان‌کاری در زمینه تصمیم‌های سرمایه‌گذاری افراد، اثرات سوء در روابط خانوادگی را به دنبال خواهد داشت. اسرار سرمایه‌گذاری منجر به بی‌اعتمادی و رنجش می‌شود و فشار زیادی بر روابط اعضای خانواده وارد می‌کند. با مشارکت دادن اعضا در امور مالی خانواده و کار تیمی برای دستیابی به اهداف مالی خانواده، شانس بسیار بیشتری برای موفقیت در مسائل مالی و رشد بیشتر خانواده وجود خواهد داشت.

 



9) سرمایه‌گذاری برای فرزندان را فراموش نکنید؛

تامین مالی آینده‌ی فرزندان یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های والدین محسوب می‌شود. همانطور که پیشنهادهایی را برای رشد فرزندتان در زمینه‌های مختلف تحصیلی و شغلی ارائه می‌کنید، پیشنهاد گزینه‌هایی برای ‌سرمایه‌گذاری همراه با چشم‌انداز کسب بازده بالا به آن‌ها را نیز فراموش نکنید. 
ارتقای سواد مالی فرزندانو ایجاد زیرساخت برای استقلال مالی آنها در آینده، به دوراندیشی شما نیاز دارد..


10) برای سرمایه‌گذاری در حوزه ملک برنامه داشته باشید؛

در نظر گرفتن بدترین سناریو چیزی است که هیچ کس دوست ندارد به آن فکر کند. با داشتن یک استراتژی مشخص سرمایه‌گذاری در حوزه ملک می‌توانید از همسر و فرزندان خود محافظت کنید و از رشد سرمایه‌گذاری و دارایی‌های خود اطمینان حاصل کنید. اگر منابع مالی لازم برای خرید ملک را در اختیار ندارید، خرید واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق املاک و مستغلات گزینه مناسبی برای شما خواهد بود. 


11) فناوری را در آغوش بگیرید؛

سایت و اپلیکشن‌ها فرصتهای سرمایه‌گذاری را تسهیل کرده‌اند. آیا به سرمایه‌گذاری به صورت آنلاین فکر کرده‌اید؟ اینترنت و فضاهای مجازی و دیجیتال در حال رشد و تکامل هستند. آیا از امکانات فناوری‌ها برای سرمایه‌گذاری بهره می‌برید؟ آیا می‌توانید روی دستیار مجازی در امور سرمایه‌گذاری حساب کنید؟


12) الگوی مناسب برای سرمایه‌گذاری پیدا کنید؛

در گذشته پدران و اجداد آنها می‌توانستند الگوی مناسبی برای امور سرمایه‌گذاری پسران باشند. امروزه دختران و پسران هر دو به یک میزان نیازمندیادگیری روش‌های مناسب سرمایه‌گذاری می‌باشند. آیا شما الگوی مناسبی هستید؟ الگوی مناسب برای شما چه کسی بوده است؟ از تجربیات آنها کمک بگیرید و با توجه به شرایط فردی و محیطی خود، آنها را به‌کار گیرید.
شواهد نشان می‌دهد که امروزه با توجه به تنوع خدمات مالی و سرمایه‌گذاری ارائه شده توسط شرکت‌ها، انتخاب بهترین گزینه برای سرمایه‌گذاری، نیازمند بهره‌گیری از تجربهافراد کاربلد و شرکت‌هایی با عملکرد خوب در این زمینه می‌باشد تا بادرنظرگرفتن شرایط شما، امکان سرمایه‌گذاری به صورت مستمر را برایتان فراهم آورد.

بیشتر بخوانید:

کسب بالاترین درجه عملکرد توسط صندوق اوج ملت در میان ده صندوق بزرگ با درآمد ثابت کشور