به گزارش روابط عمومی تامین سرمایه بانک ملت، سید روحاله حسینی مقدم، مدیرعامل شرکت تامین سرمایه بانک ملت در مجمع روز یکشنبه 19بهمنماه1399 با تشکر از هیئتمدیره فعلی شرکت، افزود: در این دو سال هیئتمدیره تلاشهای زیادی برای رساندن شرکت تامین سرمایه بانک ملت به یک جایگاه مناسب در حوزه تامین مالی و مدیریت دارایی داشتتند. همچنین اقدامات بسیار مناسبی در حوزه تامین مالی انجام شد.
وی ادامه داد: در دو سال اخیر بیش از 12 هزار میلیارد تومان انتشار اوراق انجام شد که با توجه به عملکرد بیش از 21 هزار میلیارد تومانی شرکت در طول عمر 10 سالهاش، یک عملکرد بسیار مناسب و مطلوب قلمداد میشود.
حسینی مقدم با اشاره به اینکه در حوزه مدیریت دارایی نیز داراییهای تحت مدیریت شرکت از 4 هزار میلیارد تومان به بیش از 13 هزار میلیارد تومان رسیده که حکایت از این دارد که هیئتمدیره در این دو سال برنامه ریزی مناسبی برای توسعه شرکت داشته است.
مدیرعامل «تملت» در ادامه افزود: یکی از اقدامات طی این دو سال حضور شرکت در فهرست بورس بود؛ مجامع شرکت تامین سرمایه بانک ملت در دو سال پیش بسیار محدود برگزار میشد و اکنون به سبب حضور شرکت در بورس یک مجمع با حضور همه سهامداران را شاهد هستیم. خوشبختانه نزدیک 19درصد از سهامداران حقیقی و حقوقی در قالب سهام شناور آزاد در کنار سهامداران اصلی گروه مالی ملت، آتیه خواهان و سایر سهامداران قرار دارند که این اتفاق را به فال نیک میگیریم و امیدواریم با چنین ظرفیتی بتوانیم برای توسعه شرکت بیش از گذشته گامهای جدیتری برداریم.
حسینی مقدم در ادامه به افزایش سرمایه شرکت اشاره کرد و گفت: شرکت تامین سرمایه بانک ملت فعالیت خود با هیئتمدیره کنونی را با سرمایه 400 میلیارد تومانی آغاز کرد و در حال حاضر به لطف همراهی تمامی سهامداران از جمله حمایتهای گروه مالی ملت و آتیه خواهان ، سرمایه شرکت به 1,100 میلیارد تومان افزایش یافت.
وی با اظهار این مطلب که آخرین گزارش های منتشر شده از سوی «تملت» بر نماگر کدال منتشر شده است از روند رو به رشد سودآوری خبر داد و افزود: تامین سرمایه بانک ملت از نظر درآمدهای پایدار و رشد درآمدی، شرایط بسیار مساعدی دارد.
حسینی مقدم در ادامه توضیح داد: تامین سرمایه بانک ملت افزایش سرمایه 57 درصدی از محل صرف سهام را در مهر ماه تجربه کرد که ثبت این افزایش سرمایه در اواسط دی ماه انجام شد. این افزایش سرمایه هم به لحاظ زمان بسیار سریع بود و هم از لحاظ فرآیند با سرعت طی شد. ضمن اینکه روش جدیدی برای افزایش سرمایه بود و منابع جدید وارد شرکت شد که به رشد سودآوری شرکت کمک شایانی خواهد داشت.
وی در ادامه با اظهار این مطلب که برنامه افزایش سرمایه قاعدتا برای شرکتهای تامین سرمایه یک چیز کاملا معمول و پرتکرار خواهد بود، گفت: تامین سرمایهها برای گرفتن تعهدات جدید نیاز به افزایش بنیه مالی خود دارند. بر این اساس ممکن است چندین مرتبه افزایش سرمایه در طول یک سال را تجربه کنند.
حسینی مقدم در ادامه با اشاره به اینکه هیئتمدیره «تملت» مجددا برنامه افزایش سرمایه را در دستور کار دارد، گفت: جلسه هیئتمدیره برای تصمیمگیری در این زمینه، امروز جلسهای خواهد داشت و افزایش سرمایه از محل آورده نقدی را در دستور کار قرار خواهد داد. فرآیند افزایش سرمایه به این صورت است که هیئتمدیره پس از تایید باید برای حسابرس ارسال کند و حسابرس هم بعد از اینکه با گزارش موافقت کرد برای تایید نهایی به سازمان بورس ارسال خواهد شد و در نهایت افزایش سرمایه از محل آورده نقدی توسط شرکت پیگیری خواهد شد. اطلاعات افزایش سرمایه را از کدال پیگیری نمایید.
در حالی یکی از سوالات مطرح شده از سوی سهامداران برنامه شرکت برای حمایت از سهام «تملت» بود که در این راستا مدیرعامل شرکت عنوان کرد: سهام تامین سرمایه بانک ملت با 13 درصد سهام شناور در اسفند سال گذشته عرضه شد. در این راستا سهامدار عمده (گروه مالی ملت) تعهد برای عرضه 3 تا 5 درصد از سهام «تملت» را داشت که با توجه به اقبالی که به سهم در ابتدای سال وجود داشت، این میزان سهم عرضه شد و سهام شناور شرکت افزایش یافت.
حسینی مقدم در ادامه با اظهار این مطلب که در مقاطعی گروه مالی ملت و صندوق بازارگردانی اختصاصی ملت برای حمایت از سهم وارد عمل شدند، گفت: در این مدت نزدیک به 80 میلیون سهم توسط صندوق بازارگردانی ملت که با منابع شرکت تامین سرمایه بانک ملت شکل گرفته، خریداری شده و گروه مالی ملت نیز هر زمانی که سهم با صف فروش یا ریزشهای هیجانی مواجه میشود، همیشه از سهم «تملت» حمایت کرده و در مقاطع دیگری هم سهامداران دیگر از جمله آتیه خواهان به حمایت از سهم پرداختهاند.
وی ادامه داد: اما پس از افزایش سرمایه از محل صرف سهام نزدیک به 4.5 درصد مجددا به سهام شناور شرکت اضافه شد. بخش عمدی از صرف سهام را سهامداران حقیقی به قیمت 800 تومان خریداری کردند. افزون بر این شرایط بازار در چند وقت اخیر و همچنین وضعیت رقبا، باعث شد فشار سنگینی روی سهم تملت ایجاد شود و همین مسئله کاهش قیمت سهام «تملت» را به دنبال داشت.
حسینی مقدم در ادامه با اظهار این مطلب که تمام تلاشهای ما این است که سهم «تملت» دوباره به یک روند عادی قیمتی بازگردد، گفت: در حال حاضر روند رو به رشد سودآوری در شرکت نمایان هست. در پایان دی ماه 1399، درآمدی بالغ بر 475 میلیارد تومان از سوی شرکت شناسایی شده که نسبت به دوره 12 ماهه سال 1398 که رقم 460 میلیارد تومان بوده، رشد قابل توجهی نشان میدهد.
به گفته حسینی مقدم، شرکت تامین سرمایه بانک ملت به طور متوسط درآمدی در حدود 45 تا 47 میلیارد تومان در ماه دارد که با اقدامات جدیدی که در برنامه قرار دارد، درآمد شرکت از این ارقام بیشتر هم خواهد شد.
وی ادامه داد: همچنین در گزارش تفسیری مدیریت، پتانسیلهای شرکت به شکل دقیقتری توضیح داده شده است؛ از جمله 51 درصد سهام شرکت کارگزاری بانک ملت که متعلق به شرکت تامین سرمایه بانک ملت است و به قیمت روز بیش از 800 میلیارد تومان قیمت داراییهای شرکت کارگزاری است. همچنین براساس عملکرد 9 ماهه در گزارش تفسیری مدیریت، نزدیک به 100 میلیارد تومان سود خالص کارگزاری بانک ملت در دوره 9 ماهه نخست سال 1399 بوده است.
مدیرعامل تامین سرمایه بانک ملت در ادامه تاکید کرد: این چنین مواردی جزو پتانسیلهای شرکت است که هدف از تشریح این موارد در گزارش تفسیری این سال که به سهامداران شرکت این پیغام را بدهیم که بنیه شرکت به لحاظ سودآوری در سطح و وضعیت مطلوب قرار دارد و برای اتخاذ استراتژی سرمایهگذاری، با تحلیل و تدبیری بیشتری موضوع را پیگیری کنند.
یادآور میشود در مجمع مزبور، هیئتمدیره جدید شرکت معرفی شدند؛ شرکت گروه مالی ملت، شرکت توسعه معین ملت، صرافی ملت، واسپاری ملت و کارگزاری بانک ملت به عنوان 5 عضو اصلی هیئتمدیره برای دو سال آینده تعیین شدند. شرکت مدیریت سرمایه آتیه خواهان به عنوان عضو اول علیالبدل و شرکت بیمه ما به عنوان شرکت دوم علیالبدل انتخاب شدند.